Мистрал Хотел 4* - Колимбия, Родос, Гърция - Mistral Hotel 4* - Kolimbia, Rhodes, Greece Печат Е-поща

 

НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ

Описание

Местоположение на Мистрал Хотел:
Мистрал Хотел се намира в Kolymbia, на 25 км. от центъра на столицата на острова - Родос, на 25 км. от селото Линдос.

Описание на Мистрал Хотел:
Мистрал Хотел e популярният хотелски комплекс се намира на огромна зелена площ с тревни площи и палми. Разполага с просторни стаи, елегантен дизайн с ярки цветове, ресторант, бар, голям плувен басейн, интернет достъп, детски клуб, спорт. Идеален за комфортна почивка със семейство или приятели.

Описание на стаите в Мистрал Хотел:
Стаите в Мистрал Хотел разполагат с:
-Wi-Fi в стаите
-Баня с тоалетна
-Вана
-Диван
-Дъска за гладене
-Интернет достъп
-Климатик
-Комплект за кафе/чай
-Минибар
-Почистване ежедневно
-Преса за гладене
-Работен кът
-Сателит
-Сешоар
-Телевизор
-Телефон

Развлечения в Мистрал Хотел:
Мистрал Хотел предлага следните развлечения:
-Бар
-Басейн, открит
-Детски клуб
-Ресторант
-Тенис корт
-Тенис на маса

Други удобства в Мистрал Хотел:
Мистрал Хотел предлага още:
-Wi-Fi в лобито
-Автомобили под наем
-Детски басейн
-Заплащане с Mastercard
-Заплащане с Visa
-Обменно бюро
-Офис на туристическа агенция
-Паркинг
-Сейф
-Химическо чистене, пране
-Ютия и дъска за гладене

Плаж:
-Мистрал Хотел се намира на около 250 м. от плажа.
-Пясъчно-чакълест плаж.

 

За Гърция


Полезна Информация:

Столица: Атина

Време : като българското

Визови изисквания: Гражданите на Република България притежават правото на пребиваване на територията на друга държава-членка за срок до 90 дни, без никакви условия или формалности, освен изискването да притежават валидна карта за самоличност или паспорт.
В случай, че си изгубите паспорта, самолетния билет или багажа, Ви молим незабавно да информирате за това представителя на Туроператора, който ще Ви помогне да решите възникналия проблем. Във всеки хотел има стенд на Туроператора, на който ще намерите цялата необходима информация.

Електричество: Напрежението в мрежата е 220 В.

Религия: 90% от местното население са православни християни.

Валута: паричната единица на Гърция е еврото. Обмен на валута можеда се извърши в обменните пунктове, в банките (от понеделник до четвъртък от 08:00 до 14:30, в петъкот 08:00 до 14:00) , също и в хотелите. Широко разпространено е използването на кредитни карти и пътнически чекове.

Бакшиш: оставянето на бакшиш се счита за проява на добър тон (около 10% от цялата сметка)

Климат: Гърция се намира в югоизточната част на Европа, територията й се състои от континентална част и острови в Йонийско и Егейско море ( островите заемат приблизително 20% от цялата й територия) . На цялото крайбрежие преобладава средиземноморски климат с мека зима и горещо лято.

Население: в основната си част се състои от гърци (95%).

Език: официалният език е гръцки, в курортните зони повсеместно се използва английски.

За Гърция и островите:

ГЪРЦИЯ

Гърция – най-слънчевата страна в Европа, страната с богато историческо минало, кръстовище на всички култури! Ласкавото слънце не подминава нито един от хилядите гръцки острови. Някои от тях са големи колкото цели държави, а други са съвсем малки необитаеми скалисти острови, които изчезват по време на прилива. Точно заради островите Гърция има най-дългата брегова ивица в Европа – над 13,5 хиляди километра. Климатът в страната варира много от север на юг, като на южните острови той сякаш е най-привлекателен: лятото е сухо и горещо, а сезонът за къпане започва от края на април и продължава чак до ноември, когато започват есенно-зимните дъждове. Но дори и тогава облаците не закриват задълго небето – според статистиката, в южна Гърция има 310 слънчеви дни годишно!    

Столица на страната е Атина, където живее всеки трети грък. Четири пети от страната заемат средновисоки планини. Най-високият планински връх е Олимп – втори по височина на Балканите със своите 2917 м.

Гърция заема най-южните части от Балканския полуостров, множеството острови в Егейско море и някои в Източното Средиземноморие. На юг Егейско море се затваря от мислената дъга, очертана (от запад на изток) от островите Китира, Крит, Карпатос и Родос. Най-северната му част между п-в Атон на запад, о. Лимнос на юг и Дарданелите на изток е известна у нас под името Бяло море.

Страната има територия 131 944 кв. км и население 10 962 млн. души (към 2000), от които 95% - православни гърци. Официалният език е гръцкият, официална писменост – новогръцката азбука.

Бреговата ивица е силно разчленена. Климататът е субтропически, средиземноморски. Средните януарски температури са 4-12°С, юлските - 25-27°С. Валежите са от малки (400-700 мм) в равнините до обилни (1500 мм) в по-високите части на планините. Главни реки: Марица, Струма, Места, Вардар. Горите и ниската растителност заемат 44% от територията на страната.

Основни отрасли в гръцката икономика са туризмът (средностатистически през годината всеки гръцки гражданин “приема” по един чуждестранен турист), корабостроенето и морският транспорт, хранителната, тютюневата и винената индустрия, производството на текстил, химикали и обработката на петролни продукти.
ОПИСАНИЕ НА КУРОРТИТЕ

Остров Крит
Столицата на Крит е Ираклион, около който са разположени съседните курорти Амудара, Гувес, Херсонисос, Маля и Сталида. На практика те са извънредно подходящи за младежите поради своята весела и непринудена атмосфера и многобройните развлечения, които предлагат. Самият Ираклион е доста голям и колоритен град с морско пристанище. Това е центъра на съвременния живот на острова – тук има и престижни магазини, и шумен пазар, и традиционни таверни, построени са също така нови клубни комплекси, както и аквапарка Water City.    
Съвсем наблизо, на 7 километра от Ираклион, се намира Двореца Кносос, познат като Лабиринта на Минотавъра с многото си тесни проходи, криволичещи завои и задънени улички. Наоколо се редуват пясъчно-чакълести и каменисти плажове, а по бреговете са построени много хотели с демократични цени. Само на 6 километра на запад от Ираклион се намира курорта Амудара. Тази близост в съчетание с широкия пясъчен плаж и многобройните водни атракции привличат тук много млади пътешественици. Гувес, който е на 17 километра на изток от Ираклион, е разположен в равнина с маслинови горички и е разделен на стара и нова част. И докато в старата му част са струпани малките бели критски къщи, увити с бръшлян, новата част е цяло съзвездие от хотели, разпръснати покрай пясъчните и чакълестите плажове. Наскоро тук е издигнат модерния аквапарк Aqua Splash.

Херсонисос е един от най-големите и известни курорти на острова и се намира на 25 км на изток от Ираклион. Дискотеките, баровете и таверните кипят от ранна утрин до среднощ, а пясъчните плажове, които се спускат плавно към морето, са безлюдни може би само през зимата. По брега има много хотели – от много луксозни до съвсем скромни. Тук е също така малкия аквапарк Star Beach. Маля е най-отдалечения курорт в този регион (на 34 км от Ираклион) и се слави с много добрите си пясъчни плажове, с веселата си народна атмосфера и с древните си забележителности. Обикновено го наричат „развиващ се курорт”, който в близко бъдеще ще се слее с Херсонисос. Засега инфраструктурата му е скромна, но атмосферата е толкова спокойна, че на човек му се иска да остане тук цял живот.
Едва ли в Гърция има друго толкова красиво място като Западен Крит. На запад от Ираклион се намира живописната горска област Ретимно. Ретимно е запазил старинния си облик – запазени са древните църкви, венецианските къщи, турските минарета, а градът е увенчан с възвисяващата се на хълма над него крепост от ХVІ век. Градът има добра инфраструктура за почивка – има много ресторанти, кафенета, магазини, дискотеки и барове. Ретимно се гордее с най-добрия пясъчен плаж на острова, покрай който са построени много хотели от 3 до 5 звезди. Дружелюбната атмосфера, пясъчният плаж и удобният достъп до морето привличат тук много туристи с деца.
Уникалните пейзажи и богатата история са направили региона Ласити любим на претенциозните клиенти и туристите, обичащи пътешествията. Някога по хълмовете на тази област са били буквално осеяни с вятърни мелници, и днес вятърната мелница е символ на региона и най-популярния сувенир. Ласити е също известна със природните си забележителности: уникалните палмови гори, платото Ласити с пещерата Дикти, плажа Фаласарна със специфичния си розов пясък и романтичния остров Спиналонга.    

Областта Ханя е най-западната точка на острова и е най-зелената му част. Ханя е град, в който силно се усеща венецианския дух, и затова го наричат Източната Венеция. Пясъчните плажове на запад от града са прекрасни, има дори един плаж с розов пясък – Елафониси. Основната природна забележителност на този район е дефилето Самария - „Големият европейски каньон”, дълъг цели 17 километра! Ханя е приятен и оживен град с цъфтящи градини, красиви улици, ухаещи на портокаловите гори, които растат в покрайнините му. Това е град, който пулсира в ритъма на модерния живот. Има много паркове, хармонична старинна архитектура, малобройни хотели и един малък аквапарк Limnoupolis – според повечето туристи, точно така трябва да изглежда идеалното място за почивка!

Остров Корфу
Безспорно островът Корфу, възпят от Джералд Даръл в неговата безсмъртна книга «Моето семейство и други животни», е един от най-красивите острови в Гърция и изобщо в Средиземно море. Съчетанието на ниски планини, бекрайни гори, малки заливи с пясъчно-чакълести плажове е превърнало Корфу не само в известен, но и в елитен гръцки курорт. Има много усамотени луксозни хотели с голяма територия инсобствени плажове. Освен това напоследък там бяха построени и нови хотели със СПА-центрове. Източното му крайбрежие е по-населено, водата на Йонийско море е по-топла, а инфраструктурата е по-добре развита. Тук се намира столицата на острова Керкира (или Корфу), в която могат да се видят антични крепости, византийски храмове и венециански стълбища.    

Единствено хотели липсват тук. Затова туристите, които искат да се „по-близо до цивилизацията”, обикновено се настаняват в селището Контокали, където има хубав пясъчен плаж. Точно там са съсредоточени двузведните и тризвездните хотели, както и един прекрасен хотел с 5 звезди. На юг са Мориатика и Месонги – две малки рибарски села, които плавно се сливат едно с друго. Със своите дълги пясъчни плажове, многобройните си дву- и тризвездни хотели и няколкото четиризвездни хотела, това е най-големия и най-достъпния курорт.

На западния бряг на острова също има няколко курортни зони – например, живописната и оживена Глифада с най-добрите, но и най-многолюдните пясъчни плажове. Малко по на север е Палеокастрица, където заливчетата с пясъчни плажове са оградени с островърхи скали, обраснали с хвойни дървета.

Остров Родос
Едва ли в Гърция има друго толкова красиво място като Западен Крит. На запад от Ираклион се намира живописната горска област Ретимно. Ретимно е запазил старинния си облик – запазени са древните църкви, венецианските къщи, турските минарета, а градът е увенчан с възвисяващата се на хълма над него крепост от ХVІ век. Градът има добра инфраструктура за почивка – има много ресторанти, кафенета, магазини, дискотеки и барове. Ретимно се гордее с най-добрия пясъчен плаж на острова, покрай който са построени много хотели от 3 до 5 звезди. Дружелюбната атмосфера, пясъчният плаж и удобният достъп до морето привличат тук много туристи с деца.

Родос официално е признат за най-слънчевото място в Европа! Това е най-големият остров от Додеканезите. Той се простира на 78 километра от север на юг, а максималната му широчина е 38 км. Историята му започва преди хиляди години. Най-голямото си величие Родос достига през IV–II век преди Христа. Тогава той е независима държава, банков център, гарант за свободата на моретата и е най-големия търговски център в източната част на Егейско море. През Средновековието Родос отново става важно стратегическо място – оттук минава пътя на кръстоносците и през ХІV век рицарите Хоспиталиери основават тук една от главните си крепости.

Съвременната столица на острова - град Родос, се намира в най-северната му част. Сърцето му е средновековния град, скрит зад мощните градски стени. От височината на хълма Монте Смит, където са запазени руините на древен акропол, храма на Аполон и античния стадион, се открива гледката на новия Родос – един съвременен космополитен град с много развлечения и бурен нощен живот. В рамките на града има много хотели от 2 до 5 звезди, а градския чакълест плаж е много чист. В югоизточна посока от столицата са разположени голям брой добре уредени курорти. Най-близо е Фалираки, чиито пясъчни плажове се смятат за най-красивите на острова. Тук има много хотели – предимно четиризвездни. Богатата инфраструктура, разнообразието от спортни развлечения, ресторанти, барове и дискотеки, както и единствения на острова аквапарк, привличат младите и активни туристи. На юг от Фалираки е Колимбия, която също се слави с хубавите си пясъчни плажове, покрай които през последните години усилено се строят нови и много качествени хотели. Още по на юг е курорта Линдос, който е подходящ за почитателите на спокойния отдих. Мястото е много красиво – брегът е набразден от заливи с малки пясъчни плажове, а върху една висока скала се разпростира древният Акропол. На западното крайбрежие на острова е една от най-големите курортни зони Ялисос-Иксия, където са съсредоточени повечето петзвездни хотели (макар че има и хотели от 2 до 4 звезди). Плажовете са предимно чакълести, като тук-там се срещат и пясъчни ивици. Около брега има много силни вълни и затова тук се намира най-големия център за уиндсърфинг в Европа, където се събират сърфисти от цяла Европа.

Но където и да се озоват туристите, те навсякъде ще намерят традиционните таверни и бузуки, навсякъде могат да хапнат прясна риба, да изпият по чаша силно кафе под сянката на дърветата и да побъбрят със стопанина на заведението.

ТИПОВЕ ПАНСИОНИ:

RO – само настаняване, без изхранване.

BB ( Bed & Breakfast ) – само закуска ( безплатни напитки по време на закуската: чай, кафе, вода ).

HB ( Half Board ) – полупансион – закуска + вечеря ( безплатни напитки само по време на закуската: чай, кафе, вода ).

FB ( Full Board ) – пълен пансион – закуска, обяд и вечеря ( безплатни напитки само по време на закуската: чай, кафе, вода; по време на обяда и вечерята напитките се заплащат ).

FB+ ( Full Board Plus) – пълен пансион – закуска, обяд и вечеря + някои напитки ( най – често вино или бира ) по време на храненията.

Al ( All Inclusive ) – всичко включено в цената: пълен пансион + алкохолни и безлкохолни напитки местно производство.

Al+ ( All Inclusive Plus ) – всичко включено в цената: пълен пансион + алкохолни и безлкохолни напитки местно производство, както и някои услуги по усмотрение на администрацията на хотела.

UAl ( Ultra All Inclusive ) - всичко включено в цената, плюс някои вносни алкохолни напитки и някои допълнителни услуги по усмотрение на администрацията на хотела.

заб. Настаняване тип ROH ( Run Of the House ) предполага настаняването да се извършва по усмотрение на администрацията на хотела ( т.е. ако в хотела има различни типове стандартни стаи като например Land View, Sea View, Main Building, Club Room и т.н., при ROH настаняването може да е в който и да е от тези типове стаи в в зависимост от наличността към момента на настаняване ).

 

Резервации

 

Моля, кликнете на линка - РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

 

 

 

Хотели на остров Родос

Изображение
Медитераниан Хотел 4* - Родос, Гърция - Mediterranean Hotel 4* - Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Медитераниан Хотел:Медитераниан Хотел се намира Родос, в близост до центъра на града, казиното и "Стария град", на 16 км. от летището. Той се състои от шест-етажна сграда.... Продължение...
Изображение
Вила Аиолос - Иксая, Родос, Гърция - Villa Aiolos - Iksaq, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Описание на Вила АиолосДвуетажна Вила Аиолос е с площ 375 кв.м.Приземен етаж: просторна дневна, трапезария, кухня и спалня с баня и тоалетна.1-ви етаж: голям хол с изглед към морето,... Продължение...
Изображение
Линдос Блу Луксури Хотел Енд Суитс 5* - Линдос, Родос, Гърция - Lindos Blu Luxury Hotel And Suites 5* - Lindos, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Линдос Блу Луксури Хотел Енд Суитс:Линдос Блу Луксури Хотел Енд Суитс се намира в района Влиха, на 2 км. от курортното селище Линдос, на 50 км. от летището на о.Родос, на 45км. от... Продължение...
Изображение
Калитея Сън и Скай Хотел 3* - Калитея, Родос, Гърция - Kalithea Sun And Sky Hotel 3* - Kalitea, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Калитея Сън и Скай ХотелКалитея Сън и Скай Хотел се намира в Калитея, в близост до населено място Коскинен, на 6 км. от центъра на столицата на острова - Родос, само на 25... Продължение...
Изображение
Алдемар Амалия Маре 5* - Калифея, Родос, Гърция - Aldemar Amilia Mare 5* - Kalifea, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Алдемар Парадайс Маре Алдемар Парадайс Маре се намира на източното крайбрежие на Източния бряг на острова, в квартал Калитеа, на 3 км. от град Фалираки, на 12 км. от град... Продължение...
Изображение
Шератон Родес Ресорт 5* - Иксия, Родос, Гърция - Sheraton Rhodes Resort 5* - Ixia, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Шератон Родес Ресорт:Шератон Родес Ресорт е с изглед към плаж Ixia, който е отличен със Син флаг, Шератон Родес Ресорт се намира на 4 километра от средновековния град на... Продължение...
Изображение
Атриум Платиниум Луксури Ризорт Хотел и Спа 5* - Иксиа, Родос, Гърция - Atrium Platinum Luxury Resort Hotel and Spa 5* - Ixsia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Атриум Платиниум Луксури Ризорт Хотел и СпаАтриум Платиниум Луксури Ризорт Хотел и Спа се намира на западния бряг на Родос, на 200 метра от плажа на Иксия и на 4 километра от... Продължение...
Изображение
Оазис Хотел и Бунгала 3* - Афанду, Родос, Гърция - Oasis Hotel and Bungalows 3* - Afandu, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Оазис Хотел и БунгалаОазис Хотел и Бунгала е малък уютен хотел и се намира на 1,2 км от центъра н гр. Афанду, на 20 км от гр.Родос и пристанището, на 23 км от летището. Описание на... Продължение...
Изображение
Вирджиния Фемили Сюитс 4* - Калифея, Родос, Гърция - Virginia Family Suites 4* - Kalifea, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вирджиния Фемили СюитсВирджиния Фемили Сюитс се намира на източното крайбрежие на квартал Калитея, на 5 км. от град Родос и на 25 км. от летището. Описание на стаите в... Продължение...
Изображение
Атриум Палас Таласо Спа Резорт и Вилидж 5* - Лаханя, Родос, Гърция - Atrium Palace Thalasso Spa Resort and Villas 5* - Lahanq, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Атриум Палас Атриум Палас се намира в югоизточната част на острова, на 36 км. от село Калатос, на 30 км. от град Линдос, 74 км. от град Родос и на 77 км. от летището. Описание на... Продължение...
Изображение
Родос Палас Хотел 5* - Иксиа, Родос, Гърция - Rodos Palace Hotel 5* - Iksia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Родос Палас ХотелРодос Палас Хотел е само на 500 метра от дългия пясъчен плаж Иалиссос, а напълно запазения стар град на Родос е на кратко пътуване с кола. Описание на Родос... Продължение...
Изображение
Кристен Роял Вилас Енд Спа 5* - Калифея, Родос, Гърция - The Kristen Royal Villas And Spa 5* - Kalifea, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Кристен Роял Вилас Енд Спа:Кристен Роял Вилас Енд Спа се намира на източния бряг на остров квартал Калифеа, на 6 км. от град Родос, на 20 км. от летището. Описание на Кристен... Продължение...
Изображение
Катрин Хотел 4* - Фалираки, Родос, Гърция - Cathrin Hotel 4* - Faliraki, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Катрин Хотел:Катрин Хотел се намира На 1,5 км. от селото Фалираки, на 17 км. от град Родос, на 15 км. от летището. Състои се от 5-етажни сгради. Описание на Катрин Хотел:Катрин... Продължение...
Изображение
Мирамаре Парк Апартаменти и Вили 5* - Иксиа, Родос, Гърция - Miramare Park Suites and Villas 5* - Iksia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Мирамаре Парк Апартаменти и Вили Мирамаре Парк Апартаменти и Вили се намират на западния бряг в област Иксия, на 12 км от летището, на 4 км от град Родос. Описание на Мирамаре... Продължение...
Изображение
Ла Маркиз Луксури Ризорт Комплекс 5* - Фалираки, Родос, Гърция - La Marquise Luxury Resort Complex 5* - Falikari, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Ла Маркиз Луксури Ризорт КомплексЛа Маркиз Луксури Ризорт Комплекс се намира в източното крайбрежие на о.Родос, в района Фалираки, на 10км от гр. Родос и на 15 км от летището.... Продължение...
Изображение
Блу Сий Бийч Ризорт Хотел 4* - Фаликари, Родос, Гърция - Blue Sea Beach Resort Hotel 4* - Falikari, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Блу Сий Бийч Ризорт Хотел Блу Сий Бийч Ризорт Хотел е на 12 километра от град Родос. Той е на 5 минути с кола от залива Калитея и на 15 минути с кола от международното летище... Продължение...
Изображение
Семирамис Сити Хотел 4* - Родос, Гърция - Semiramis City Hotel 4* - Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Семирамис Сити ХотелСемирамис Сити Хотел се намира на западното крайбрежие на Родос и е разположен в самия град Родос, на 70 м от морето. В близост до хотела се намират... Продължение...
Изображение
Камари Бийч Хотел 4* - Лардос, Родос, Гърция - Kamari Beach Hotel 4* - Lardos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Камари Бийч Хотел Камари Бийч Хотел е на 2 километра от село Лардос и на 8 километра от живописния град Линдос. Град Родос и пристанището му са на 50 километра.... Продължение...
Изображение
Грегори Пек Апартаменти и Студиа - Фаликари, Родос, Гърция - Gregory Peck Apartments and Studios - Falikari, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Грегори Пек Апартаменти и СтудиаГрегори Пек Апартаменти и Студиа се намират на 500 м от центъра на селото. Фалираки, на 17 км от град Родос, на 15 км от летището.Гостите ще... Продължение...
Изображение
Грекотел Родос Роял 4* - Фалираки, Родос, Гърция - Grecotel Rhodos Royal 4* - Faliraki, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Грекотел Родос РоялГрекотел Родос Роял се намира на 15 км от летището, на 13 км от град Родос, на 3 км от град Фалираки. Автобусна спирка има срещу хотела. Описание на стаите в... Продължение...
Изображение
Сентидо Иксиан Гранд 5* - Иксиа, Родос, Гърция - Sentido Ixian Grand 5* - Ixia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сентидо Иксиан ГрандСентидо Иксиан Гранд се намира на 800 метра от центъра на курортното селище Иксиа, на 6 км от град Родос, на 7 км от летището. Описание на Сентидо Иксиан... Продължение...
Изображение
Линдос Вилидж Хотел 4* - Линдос, Родос, Гърция - Lindos Village Hotel 4* - Lindos, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Линдос Вилидж Хотел:Линдос Вилидж Хотел се намира на пясъчния плаж на Линдос, сред тучни градини, в близост до известния плаж Vlicha, на 4 км. от живописния град Линдос,... Продължение...
Изображение
Елизеум Резорт и Спа 5* - Фалираки, Родос, Гърция - Elysium Resort and Spa 5* - Faliraki, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Елизеум РезортЕлизеум Резорт се намира на източното крайбрежие в района на Калитеа, на 8 км. от град Родос и на 15 км. от летището. Описание на стаите в Елизеум РезортСтаоте в... Продължение...
Изображение
Луиз Колосос Бийч Хотел 4* - Фалираки, Родос, Гърция - Louis Colossos Beach Hotel 4* - Faliraki, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Луиз Колосос Бийч Хотел:Луиз Колосос Бийч Хотел се намира в района на Калифея, на 12 километра от Град Родос, на 15 километра от летището. Описание на Луиз Колосос Бийч... Продължение...
Изображение
Родос Парк Сюит и Спа 5* - Родос, Гърция - Rodos Park Suites and Spa 5* - Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Родос Парк Сюит и СпаРодос Парк Сюит и Спа се намира На 300 м. от центъра на Родос, на 16 км. от летището, на пешеходно разстояние от старата част на града. Описание на стаите в... Продължение...
Изображение
Аполо Бийч Хотел 4* - Фалираки, Родос, Гърция - Apollo Beach Hotel 4* - Faliraki, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Описание на Аполо Бийч Хотел:Аполо Бийч Хотел е изискан хотел в близост до плажната ивица. Той се състои от две сгради. Уютен кът с палми и голям басейн с олимпийски размери. Всички стаи са с... Продължение...
Изображение
Бутик 5 Хотел 5* - Киотари, Родос, Гърция - Boutique 5 Hotel 5* - Kiotari, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Бутик 5 Хотел:Бутик 5 Хотел се намира на на 500 м. от центъра на курортното селище Kiotari, на 60 км. от летището, на "Диагорас", на 60 км. от пристанище "Mandraki", намиращо се в град Родос.... Продължение...
Изображение
Интернационал Хотел 2* - Родос, Гърция - International Hotel 2* - Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Интернационал ХотелИнтернационал Хотел се намира в центъра на столицата на острова - Родос, на 5 минути. Близо до историческия квартал, плаж Елли, мандраки Марина и стария... Продължение...
Изображение
Сентидо Иксиан Ол Сюит 5* - Иксая, Родос, Гърция - Sentido Ixian All Suites 5* - Ixian, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сентидо ИксианСентидо Иксиан се намира в близост до хълм Филеримос и древният град Ялисос, осигуряват много възможности за разглеждане на забележителности за тези, които... Продължение...
Изображение
Кактус Бийч Хотел 3* - Родос, Гърция - Cactus Beach Hotel 3* - Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Кактус Бийч ХотелКактус Бийч Хотел се намира в Родос, срещу Аквариума, на 15-20 минути пеша от "стария град", на 16 км от летището. Описание на Кактус Бийч ХотелКактус Бийч... Продължение...
Изображение
Олимпия Сън Хотел 3* - Фалираки, Родос, Гърция - Olympia Sun Hotel 3* - Faliraki, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположние на Олимпия Сън ХотелОлимпия Сън Хотел се намира на източния бряг на острова, на 1 км. от село Фалираки, на 15 км. от град Родос и на 15 км. от летището. Описание на стаите в Олимпия... Продължение...
Изображение
Айланд Блу Хотел 3* - Пефкос, Родос, Гърция - Island Blue Hotel 3* - Pefkos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Айланд Блу Хотел Айланд Блу Хотел се намира на 300м от центъра на курортното селище Пефкос, на 10км от селището Линдос, на 55км от летището, на 65км от гр. Родос. Описание на... Продължение...
Изображение
Хотел Маратон 3* - Колимбия, Родос, Гърция - Marathon Hotel 3* - Kolimbiq, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местoположeние на Хотел МаратонХотел Маратон се намира в курортното селище Колимбия, на 22 км. от летището, на 25 км. от град Родос и на 25 км. от град Линдос. Описание на стаите в Хотел... Продължение...
Изображение
Линдос Уайт Хотел и Апартаменти 4* - Линдос, Родос, Гърция - Lindos White Hotel and Suites 4* - Lindos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Линдос Уайт Хотел и Апартаменти Линдос Уайт Хотел и Апартаменти се намира на  48 км от старият град на Родос, а международното летище Диагорас е на 50 км. В рамките на 100... Продължение...
Изображение
Съншайн Родес Хотел 4* - Иалиссос, Родос, Гърция - Sunshine Rhodes Hotel 4* - Ialissos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Съншайн Родес Хотел Съншайн Родес Хотел се намира на 800 метра от центъра на селото Иалисос, на 7 километра от град Родос, само на 8 км от летището Диагрос. Описание на Съншайн... Продължение...
Изображение
Пилея Бийч Хотел 3* - Ялиссос, Родос, Гърция - Pylea Beach Hotel 3* - Ialissos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Пилея Бийч ХотелПилея Бийч Хотел се намира на западния бряг на острова, между областите и Кремасти Ялиссос, на 4 км от селото Ялисос, на 8 км от град Родос и на 8 км от... Продължение...
Изображение
Мистрал Хотел 4* - Колимбия, Родос, Гърция - Mistral Hotel 4* - Kolimbia, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Мистрал Хотел:Мистрал Хотел се намира в Kolymbia, на 25 км. от центъра на столицата на острова - Родос, на 25 км. от селото Линдос. Описание на Мистрал Хотел:Мистрал Хотел e... Продължение...
Изображение
Океанис Хотел 4* - Иксиа, Родос, Гърция - Oceanis Hotel 4* - Ixsia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Океанис ХотелОкеанис Хотел се намира на 600 м от центъра на Иксия, на 6 км от центъра на столицата на остров Родос и на 10 км от летище "Диагорас". Описание на Океанис... Продължение...
Изображение
Афандоу Бей Резорт Хотел 5* - Афандо, Родос, Гърция - Afandou Bay Resort Hotel 5* - Afando, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Афандоу Бей Резорт Афандоу Бей Резорт се намира на брега в Афанду, на 2 километра от селцето Афанду, Afandou зона, на 18 км. от град Родос и пристанището, на 24 км. от летището.... Продължение...
Изображение
Вили Лаханиа Бийч - Геннади, Родос, Гърция - Villa Lachania Beach - Gennadi, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вили Лаханиа БийчВили Лаханиа Бийч се намират на 10 минути от село Геннади, на 60 км от летището «Диагорас», на 60 км от пристанище "Мандраки" (Родос). Село Геннади има развита... Продължение...
Изображение
Микри Поли Родес Ресорт 4* - Колимбия, Родос, Гърция - Mikri Poli Rhodes Resort 4* - Kolimbia, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Микри Поли Родес Ресорт:Микри Поли Родес Ресорт се намира в района Колимбия, на 6 км. от центъра на столицата- гр. Родос, на 25 минути от международното летище. Хотелът се... Продължение...
Изображение
Вила Линдос Бийч - Генадий, Родос, Гърция - Villa Lindos Beach - Gennadi, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вила Линдос БийчВила Линдос Бийч се намира на На 10 минути от село Генадий, на 60 км. от летище Диагорас, на 60 км. от пристанище "Мандраки". Описание на Вила Линдос БийчВила... Продължение...
Изображение
Вила Геннади Бийч - Геннади, Родос, Гърция - Villa Gennadi Beach - Gennadi, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вила Геннади БийчВила Геннади Бийч се намира на 60 км от летището "Диагорас", на 60 км от пристанище "Мандракес" (Родос).Вилата се намира на 10 минути с кола от село Геннади с... Продължение...
Изображение
Алексия Премиер Сити Хотел 3* - Родос, Гърция - Alexia Premier City Hotel 3* - Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Алексия Премиер Сити ХотелАлексия Премиер Сити Хотел се намира на 500 м. от центъра на Родос и на 15 км. от летище Диагорас. Описание на стаите в Алексия Премиер Сити... Продължение...
Изображение
Алдемар Парадайс Вилидж 5* - Калифея, Родос, Гърция - Aldemar Paradise Village 5* - Kalifea, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Алдемар Парадайс Вилидж Алдемар Парадайс Вилидж се намира на Източния бряг на острова в квартал Калитеа, на 6 км. от град Родос и на 20 км. от международно летище Родос.... Продължение...
Изображение
Алекс Бийч Хотел 4* - Теологос, Родос, Гърция - Alex Beach Hotel 4* - Teologos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Алекс Бийч ХотелАлекс Бийч Хотел се намира в село Теологос, на 20 км от центъра на столицата на острова - Родос, на 6 км от летището, в близост до известната "Долина на... Продължение...
Изображение
Сити Център Хотел 3* - Родос, Гърция - City Center Hotel 3* - Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сити Център ХотелСити Център Хотел се намира в Центъра на столицата на остров Родос, в близост до крайбрежната алея и казино, на 500 метра от стария град и на 15 км. от летище... Продължение...
Изображение
Аматис Бийч Хотел Родос 5* - Иксая, Родос, Гърция - Amathus Beach Hotel Rhodes 5* - Ixia, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Аматис Бийч ХотелАматис Бийч Хотел се намира на 4 км. от центъра на град Родос, на 10 км. от летище Диагорас. Автобусна спирка пред хотела. Описание на стаите в Аматис Бийч... Продължение...
Изображение
Сън Палас Хотел 4* - Фaликари, Родос, Гърция - Sun Palace Hotel 4* - Falikari, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сън Палас ХотелСън Палас Хотел се намира на източния бряг на остров Родос, квартал Калитеа, на 1 км от центъра на Фалираки, на 10 км от град Родос и на 14 км от летището.... Продължение...
Изображение
Агуа Гранд Хотел 5* - Линдос, Родос, Гърция - Aqua Grand Hotel 5* - Lindos, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Агуа Гранд ХотелАгуа Гранд Хотел се намира в югоизточния бряг на острова, на 1,5 км. от живописния град Линдос, на 48 км. от град Родос и на 50 км. от летището. Описание на стаите... Продължение...
Изображение
Акуариум Вю Хотел 4* - Родос, Гърция - Aquarium View Hotel 4* - Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Акуариум Вю Хотел:Акуариум Вю Хотел се намира на плаж Ели, на няколко минути пеш от старата част на града Родос и близо до магазини, ресторанти, таверни и забележителности.... Продължение...
Изображение
Авра Бийч Ресорт 4* - Ялисос, Родос, Гърция - Avra Beach Resort 4* - Ialisos, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Авра Бийч Ресорт:Авра Бийч Ресорт е разположен на плажа на Иксия, на 6 км. от главния град Родос и на 7 км. от Международното летище. Описание на Авра Бийч Ресорт:Авра Бийч... Продължение...
Изображение
Резиденс Апартхотел 4* - Иалиссос, Родос, Гърция - Тhe Residence Hotel Apartments 4* - Ialissos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Резиденс АпартхотелРезиденс Апартхотел се намира на западния бряг на остров Родос, квартал на Иалисос, на 9 км от град Родос, на 9 км от летището. Описание на Резиденс... Продължение...
Изображение
Линдос Маре Хотел 4* - Линдос, Родос, Гърция - Lindos Mare Hotel 4* - Lindos, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Линдос Маре Хотел:Линдос Маре Хотел се намира в района Влахи, на 2,5 км. от курортното селище Линдос, на 50 км. от летището на о.Родос, много близо до пясъчния плаж. Описание на... Продължение...
Изображение
Ломениц Блу Хотел 3* - Каллифея, Родос, Гърция - Lomeniz Blue Hotel 3* - Kallifea, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Ломениц Блу ХотелЛомениц Блу Хотел е на около 5 километра от град Родос, а пристанището е на 6 километра и международно летище Диагорас е на 18 километра. Описание на Ломeниц... Продължение...
Изображение
Олимпик Палас Хотел 5* - Иксиа, Родос, Гърция - Olympic Palace Hotel 5* - Iksia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Олимпик Палас ХотелОлимпик Палас Хотел се намира в центъра на курорта Иксиа, на 12 км от международно летище Родос, на 5 км от столицата на остров Родос. Автобусната спирка е... Продължение...
Изображение
Сентидо Линдос Бей Резорт и Спа Хотел 4* - Линдос, Родос, Гърция - Sentido Lindos Bay Resort and Spa Hotel 4* - Lindos, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сентидо Линдос Бей РезортСентидо Линдос Бей Резорт се намира на  3.5 км то град Линдос, 42 км. от град Родос и на 46 км. от летището. Описание на стаите в Сентидо Линдос Бей... Продължение...
Изображение
Пефкос Гардън Хотел 3* - Пефкос, Родос, Гърция - Pefkos Garden Hotel 3* - Pefkos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Пефкос Гардън ХотелПефкос Гардън Хотел се намира в район Пефкос, на 3.5 километра от селото Линдос, на 55 км. от град Родос и летището. Описание на Пефкос Гардън ХотелПефкос... Продължение...
Изображение
Бест Уестърн Родиан Галери Хотел Апартмънтс 3* - Родос, Гърция - Best Western Rodian Gallery Hotel Apartments 3* - Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Бест Уестърн Родиан Галери Хотел Апартмънтс:Бест Уестърн Родиан Галери Хотел Апартмънтс се намира в центъра на Родос. На 13 км. от летището, близко от Casino, на пешеходно... Продължение...
Изображение
Сентидо Аполло Блу Хотел 5* - Фалираки, Родос, Гърция - Sentido Apollo Blue Hotel 5* - Falikari, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сентидо Аполло Блу ХотелСентидо Аполло Блу Хотел се намира на дългия плаж на Фалираки, на около 500 м. от центъра на едноименното курортно селище с многобройните си барове,... Продължение...
Изображение
Кристен Палас 4* - Калифея, Родос, Гърция - Kresten Palace 4* - Kalifea, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Кристен Палас:Кристен Палас се намира източния бряг на квартал Калитеа, на 6 км. от град Родос, на 20 км. от летището. Описание на Кристен Палас:Кристен Палас е уютен хотел в... Продължение...
Изображение
Ники Апартхотел - Ялиссос, Родос, Гърция - Niki Hotel Apartments - Ialissos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Ники АпартхотелНики Апартхотел се намира на западния бряг на остров Родос, на 1 км от селото Ялиссос, на 6 км от град Родос и на 6 км от летището. Описание на Ники... Продължение...
Изображение
Смартлайн Космополитан Хотел 4* - Иксиа, Родос, Гърция - Smartline Cosmopolitan Hotel 4* - Iksia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Смартлайн Космополитан ХотелСмартлайн Космополитан Хотел се намира в курортното селище Иксиа, на 12 км от международното летище, на 3 км от град Родос. Описание на... Продължение...
Изображение
Ломениц Хотел Студиос 3* - Родос, Гърция - Lomeniz Hotel Studios 3* - Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Ломениц Хотел СтудиосЛомениц Хотел Студиос се намира на крайбрежие Цепирос, на 1.5 километра от центъра на град Родос, на 1 км от стария град. Описание на Ломениц Хотел... Продължение...
Изображение
Лидия Марис Хотел 4* - Колимбия, Родос, Гърция - Lydia Maris Hotel 4* - Kolimbia, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Лидия Марис Хотел:Лидия Марис Хотел с намира в района Колимбия, на 25 км. от центъра на столицата на острова - Родос, на 25 км. от селото Линдос. Описание на Лидия Марис... Продължение...
Изображение
Виргиниа Хотел 3* - Каллифея, Родос, Гърция - Virginia Hotel 3* - Kallifea, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Виргиниа ХотелВиргиниа Хотел се намиранаизточния бряг в квартал Калитея, на 5 км от град Родос и на 25 км от летището. Описание на Виргиниа ХотелВиргиниа Хотел се намира на... Продължение...
Изображение
Вила Киотари Бийч - Киотари, Родос, Гърция - Villa Kiotari Beach - Kiotari, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вила Киотари БийчВила Киотари Бийч намира се извън курортното селище Киотари, на 60 км от летището, на "Диагорас", на 60 км от пристанище "Мандраки", намиращо се в град Родос.... Продължение...
Изображение
Мелитон Хотел 3* - Теологос, Родос, Гърция - Meliton Hotel 3* - Teologos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Мелитон Хотел Мелитон Хотел се намира на 1.5 км от центъра Теологос, на 22 км от столицата на острова - Родос, на 6 км от летището, в близост до известната "Долината на... Продължение...
Изображение
Сирене Бийч Хотeл 4* - Иксиа, Родос, Гърция - Sirene Beach Hotel 4* - Iksia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сирене Бийч Хотeл Сирене Бийч Хотeл се намира непосредствено до брега на морето (на 35 метра), в Критика - Иксия, на 1 км. от главния град Родос. Автобусна спирка - пред хотела.... Продължение...
Изображение
Силвиа Хотел 3* - Афанду, Родос, Гърция - Sivila Hotel 3* - Afandu, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Силвиа ХотелСилвиа Хотел се намира на  500 м от центъра на Афанду, на 2 км от селото Колумбиа, на 8 км от Фалираки, на 20 км от град Родос и пристанището и на 24 км от летището.... Продължение...
Изображение
Родос Бийч Хотел 3* - Родос, Гърция - Rhodos Beach Hotel 3* - Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Родос Бийч Хотел Родос Бийч Хотел е разполажен на Канари бряг, на 1 км от центъра на столицата на острова - Родос и пристанище, на 12 км от летището. Описание на Родос Бийч... Продължение...
Изображение
Линдиан Вилич Хотел 5* - Линдос, Родос, Гърция - Lindian Village Hotel 5* - Lindos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Линдиан Вилич ХотелЛиндиан Вилич Хотел се намира на идилично спокойна място, сред  красив плаж, и е на 3 км. от Лардос, с различни магазини и уютни таверни. Други... Продължение...
Изображение
Лито Хотел 3* - Иксая, Родос, Гърция - Lito Hotel 3* - Iksaq, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Лито ХотелЛито Хотел се намира на западното крайбрежие на област Иксая, на 4 км. от град Родос и на 9 км. от летището. Описание на стаите в Лито ХотелСтаите в Лито Хотел... Продължение...
Изображение
Родос Паладиум Лейшър и Уелнес Хотел 5* - Фалираки, Родос, Гърция - Rodos Palladium Leisure and Wellness Hotel 5* - Faliraki, Rhodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Родос Паладиум ЛейшърРодос Паладиум Лейшър се намира в района на Фалираки, на 9 км. от град Родос и на 10 км. от летището. Описание на стаите в Родос Паладиум ЛейшърСтаите в... Продължение...
Изображение
Аматис Бийч Хотел Родос Елит Сюитс 5* - Иксая, Родос, Гърция - Amathus Beach Hotel Rhodes Elite Suites 5* - Iksaq, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Аматис Бийч Хотел Родос Елит Сюитс Аматис Бийч Хотел Родос Елит Сюитс се намира на 4 км. от центъра на град Родос и на 10 км. от летище Диагорас. Описание на стаите в Аматис... Продължение...
Изображение
Сабина Хотел 3* - Теологос, Родос Гърция - Sabina Hotel 3* - Teologos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сабина Хотел Сабина Хотел се намира на 2 км от центъра на Теологос, на 20 км от центъра на столицата на острова - Родос, на 6 км от летището, в близост до известния Долината на... Продължение...
Изображение
Анджела Суитс Енд Лоби Хотел 3* - Родос, Гърция - Angela Suites And Lobby Hotel 3* - Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Анджела Суитс Енд Лоби Хотел:Анджела Суитс Енд Лоби Хотел се намира на центъра на столицата на острова - Родос, в близост до крайбрежната алея и казино, на 500 метра от стария... Продължение...
Изображение
Мариана Палас Хотел 4* - Колимбия, Родос, Гърция - Marianna Palace Hotel 4* - Kolimbia, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Мариана Палас Хотел:Мариана Палас Хотел се намира в селището Колимбия, на 25км. от центъра на столицата – гр. Родос Описание на Мариана Палас Хотел:Мариана Палас Хотел... Продължение...
Изображение
Голдън Одисей Хотел 4* - Колумбиа, Родос, Гърция - Golden Odyssey Hotel 4* - Kolumbia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Голдън Одисей Хотел Голдън Одисей Хотел се намира на 650 м от Колумбиа, на 25 км от центъра на столицата на острова - Родос, на 25 км от селото Линдос. Описание на Голдън Одисей... Продължение...
Изображение
Хапи Дейс Хотел 3* - Теологос, Родос, Гърция - Happy Days Hotel 3* - Teologos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Хапи Дейс ХотелХапи Дейс Хотел се намира на 1.5 км от центъра на Теологос, на 20 км от центъра на столицата на острова - Родос, на 4 км от летището, в близост до известната... Продължение...
Изображение
Матоула Бийч Хотел 3* - Ялиссос, Родос, Гърция - Matoula Beach Hotel 3* - Ialissos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Матоула Бийч Хотел Матоула Бийч Хотел се намира на западния бряг на остров Родос, на 2 км от селото Ялиссос, на 6 км от град Родос и на 6 км от летището. Описание на Матоула... Продължение...
Изображение
Гришън Фантасиа Ризорт 3* - Фалираки, Родос, Гърция - Grecian Fantasia Resort 3* - Faliraki, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Гришън Фантасиа Ризорт:Гришън Фантасиа Ризорт се намира в о-в Родос, Фалираки район, на 15 км. от летището, на 12 км. от град Родос. Описание на Гришън Фантасиа Ризорт:Гришън... Продължение...
Изображение
Аелиа Хотел 3* - Афанду, Родос, Гърция - Aelia Hotel 3* - Afandy, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Аелиа ХотелАелиа Хотел се намира на крайбрежието на Афанду, на 1 км от центъра на курортното селище, на 1,5 км от селище Колимбия, на 5 км от селище Фалираки, на 20 км от град... Продължение...
Изображение
Белведере Бийч Хотел 4* - Родос, Гърция - Belvedere Beach Hotel 4* - Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Белведере Бийч Хотел:Белведере Бийч Хотел се намира Хотелът е разположен на 12 км. от летището, на 1 км. от пристанището на Родос, на 10-15 мин. пеша от центъра на града и Стария... Продължение...
Изображение
Октобер Хотел 2* - Родос, Гърция - October Hotel 2* - Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Октобер ХотелОктобер Хотел се намира в центъра на столицата Родос, в близост до крайбрежната Ели и казиното, на 500 метра от стария град и на 15 км от летище Диагорас.... Продължение...
Изображение
Ройал Апарт Хотел 2* - Родос, Гърция - Royal Apart Hotel 2* - Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Ройал Апарт ХотелРойал Апарт Хотел се намира в центъра на столицата на острова - Родос, на 5 минути от Елли плаж, казиното и стария град. За гостите, които желаят да се хранят... Продължение...
Изображение
Меленос Линдос Хотел 5* - Линдос, Родос, Гърция - Melenos Lindos Hotel 5* - Lindos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Меленос Линдос ХотелМеленос Линдос Хотел се намира в курортното селище Линдос, на 45 км от летището на Родос и на 40 км от град Родос. Описание на Меленос Линдос ХотелМеленос... Продължение...
Изображение
Вилас Блу Дрийм Лакшъри - Пефкос, Родос, Гърция - Villas Blue Dream Luxury - Pefkos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вилас Блу Дрийм ЛакшъриВилас Блу Дрийм Лакшъри се намира в Пефкос, Родос, е популярно място за туристи. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град... Продължение...
Изображение
Белаир Бийч Хотел 4* - Иския, Родос, Гърция - Belair Beach Hotel 4* - Iskia, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Белаир Бийч ХотелБелаир Бийч Хотел се намира в западното крайбрежие, област Иксия, на 4 км от град Родос и пристанището и на 13 км от летището, на 5 км от участъка Ялисос.... Продължение...
Изображение
Митсис Родос Вилидж Хотел 4* - Киотари, Родос, Гърция - Mitsis Rodos Village Hotel 4* - Kiotari, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Митсис Родос Вилидж ХотелМитсис Родос Вилидж Хотел се намира в курортна зона Киотари, на 12 км от селото Линдос, на 60 км от летище "Диагорас", на 60 км от пристанище "Mandraki",... Продължение...
Изображение
Атриум Престиж Таласо Спа Резорт Вилас 5* - Лахания, Родос, Гърция - Atrium Prestige Thalasso Spa Resort Villas 5* - Lachania, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Атриум Престиж Таласо Спа Резорт ВиласАтриум Престиж Таласо Спа Резорт Вилас се намира в Югоизточното крайбрежие на острова, селище Лахания, на 36 километра от селище... Продължение...
Изображение
Митсис Фалираки Бийч Хотел 4* - Фалираки, Родос, Гърция - Mitsis Faliraki Beach Hotel 4* - Faliraki, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Митсис Фалираки Бийч ХотелМитсис Фалираки Бийч Хотел се намира на курортно селище Фалираки, на 14 км от град Родос, на 20 км от летището. Описание на Митсис Фалираки Бийч... Продължение...
Изображение
Митсис Гранд Хотел 4* - Родос, Родос, Гърция - Mitsis Grand Hotel 4* - Rodos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Митсис Гранд ХотелМитсис Гранд Хотел се намира на 600 м. от центъра на град Родос, на 6 км. от летището. Описание на Митсис Гранд ХотелМитсис Гранд Хотел е идеален избор за... Продължение...
Изображение
Митсис Ла Вита Хотел 4* - Родос, Родос, Гърция - Mitsis La Vita Hotel 4* - Rodos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Митсис Ла Вита ХотелМитсис Ла Вита Хотел се намира в град Родос, на 6 км. от летището. Описание на Митсис Ла Вита ХотелМитсис Ла Вита Хотел се намира на брега на морето.... Продължение...
Изображение
Митсис Алила Хотел 5* - Фалираки, Родос, Гърция - Mitsis Alila Hotel 5* - Faliraki, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Митсис Алила ХотелМитсис Алила Хотел е разположен на 4 км от Фалираки, на 8 км от гр.Родос, на 20 км от летището. Описание на Митсис Алила ХотелМитсис Алила Хотел разполага с... Продължение...
Изображение
Дъ Крестен Роял Вилас Спа 5* - Калифеа, Родос, Гърция - The Kresten Royal Villas Spa 5* - Kalithea, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Дъ Крестен Роял Вилас СпаДъ Крестен Роял Вилас Спа е разположен е на източното крайбрежие на острова, в район Калитеа, на 6 км от град Родос, на 20 км от летището. Описание на... Продължение...
Изображение
Митсис Петит Палаис Хотел 4* - Родос, Родос, Гърция - Mitsis Petit Palais Hotel 4* - Rodos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Митсис Петит Палаис ХотелМитсис Петит Палаис Хотел се намира в град Родос, само на няколко минути от Националния театър и Аквариума. Четиризвездният хотел е в... Продължение...
Изображение
Митсис Родос Марис Резорт Спа 5* - Киотари, Родос, Гърция - Mitsis Rodos Maris Resort Spa 5* - Kiotari, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Митсис Родос Марис Резорт СпаМитсис Родос Марис Резорт Спа се намира в курортна зона Киотари, на 12 км от селото. Линдос, на 60 км от летище "Диагорас", на 60 км от пристанище... Продължение...
Изображение
Митсис Линдос Мемърис Хотел 5* - Линдос, Родос, Гърция - Mitsis Lindos Memories Hotel 5* - Lindos, Rodos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Митсис Линдос Мемърис ХотелМитсис Линдос Мемърис Хотел се намиара на 1,5 км. от град Линдос, на 50 км. от град Родос, на 56 км. от летището. Описание на Митсис Линдос Мемърис... Продължение...
Изображение
Клуб Калимера Съншайн Родос Хотел 4* - Иалисос, Родос, Гърция - Club Calimera Sunshine Rhodes Hotel 4* -Ialyssos, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ Местоположение на Клуб Калимера Съншайн Родос ХотелКлуб Калимера Съншайн Родос Хотел се намира на На 800 метра от центъра на селище Иалисос, на 7 км от град Родос, на 8 км от летище "Диагорос."... Продължение...
Изображение
Съни Дейс Хотел Апартаменти - Иксия, Родос, Гърция - Sunny Days Hotel Apartments - Ixia, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Съни Дейс Хотел АпартаментиХотелът се намира в Иксия и само на 4 км от град Родос и Мандраки пристанището и на 50 метра от плажната ивица. Магазините, баровете и... Продължение...
Изображение
Пегасос Бийч и Делукс Резорт 4* - Фалираки, Родос, Гърция - Pegasos Beach and Deluxe Resort 4* - Faliraki, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Пегасос Бийч и Делукс РезортПегасос Бийч и Делукс Резорт е само на 2 километра от центъра на Фалираки. Има ресторанти, магазини и нощен живот. Пегасос Бийч и Делукс Резорт... Продължение...
Изображение
Санта Хелена 3* - Ялисос, Родос, Гърция - Santa Helena Hotel 3* - Ialyssos, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Санта ХеленаСанта Хелена се намира в Родос и е на 1 км от Акропола на Filerimos Hill и на 3 километра от международното летище на остров Родос. Град Родос и пристанището са на 7... Продължение...
Изображение
Фалираки Роуз Хотел 2* - Фалираки, Родос, Гърция - Faliraki Rose Hotel 2* - Faliraki, Rhodes, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Фалираки Роуз ХотелФалираки Роуз Хотел е на 16 километра от летище Diagoras. Различни супермаркети и магазини са разположени наблизо.Описание на Фалираки Роуз ХотелСемейният... Продължение...
 

Хотели ГЪРЦИЯ

Начало
Оферти Гърция
- - - - - Турция - Turkey - - - - -
Чанаккале
Едремит
Айвалък
Сеферихисар
Чешме
Йоздере
Кушадасъ
Дидим
Бодрум
Мармарис
Фетие
Анталия - Кемер
Анталия - Лара и Кунду
Анталия - Белек
Анталия - Сиде
Анталия - Алания

Топ Оферти 2019

[Valid RSS]