Начало
Оферти Гърция
- - - - - Турция - Turkey - - - - -
Анталия - Алания
Анталия - Лара и Кунду
Анталия - Белек
Анталия - Кемер
Анталия - Сиде
Едремит
Айвалък
Чешме
Сеферихисар
Йоздере
Кушадасъ
Дидим
Бодрум
Мармарис
Фетие
от 42 евро на човек с All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Акратос Хотел 3* - Урануполи, Атон, Халкидики, Гърция - Akrathos Hotel 3* - Ouranoupoli, Aton, Halkidiki, Greece Печат Е-поща

 

НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ

 

Описание

 

Местоположение на Акратос Хотел
Всред специфичния пейзаж на Халкидики, в град Урануполи, хотел „Акратос” се е сгушил между изгледа към остров Амуляни и планината Атон и се отразява във водите на най-прекрасното крайбрежие в околността, обкръжен от сребристата зеленина на маслиновите гори и синевата на небето и морето. Тъй като е построен при спазване на типичната за Света гора архитектура, неговите стаи са от различен тип, така че в тях да може да се предлага възможно най-доброто гостоприемство.
Описание на Акратос Хотел
Хотелският комплекс „Akrathos Beach” се намира тъкмо преди Атон, само на 1,8 км от град Урануполи и е изграден съгласно архитектурата на манастирите. Обкръжен от сребристи маслинови горички, хотелът се е свил в аурата на морската и небесната синева. Прекрасният изглед към островчетата, към Амуляни и към Атон дава особен колорит на пребиваването на гостите на хотела, а услугите, които се предлагат в него комбинират цвят, вкус и аромати, като задоволяват всякакви желания.
Oписание на стаите в Акратос Хотел
Стаите на Akrathos Beach Hotel са разпределени във високоестетични комплекси със специфична естетична архитектура и се намират на такава височина, която позволява да се хвърли поглед върху голяма част от Егейско море. В стаите има всички удобства от много видове, а всяка една от тях е уредена поотделно, така че да задоволява и да обслужва престоя на всекиго.
Семейни стаи
    Ваничка,
    сешоар за коса,
    самостоятелен климатик,
    директно телефонно набиране,
    сателитна телевизия,
    хладилник,
    балкон,
    каса за ценности.
Стаи с две помещения
    Помещение за битово обслужване (хладилник, мивка, електрически котлон).
    Ваничка,
    сешоар за коса,
    самостоятелен климатик (2),
    директно телефонно набиране,
    сателитна телевизия,
    хладилник,
    балкон,
    каса за ценности.
    МЕждинна врата между двете помещения.
Услуги в Акратос Хотел
    Детски басейн
    Басейн за възрастни
    Pool Bar
    Beach Bar
    Main Bar
    Ресторант
    Таверна
    Бижутерия
    Супермаркет
    Гимнастическа зала
    Две отделения за развлечение на деца
    Игрища за юноши
    Напълно оборудван плаж
    Спасители на плажа и при басейна
    Безжичен интернет
    Internet room
    Ping Pong, билярд и други игри
    Пазене на деца (при поискване)
    Охрана
    Безплатен паркинг
    Доктор / медицинска клиника 24h
    Уроци по гмуркане
    Водни спортове
    Плажен волейбол
    Голям екран за прожекции
    Зала
    Анимиране
    Възможност за наемане на автомобили, малки плавателни съдове и др
    Възможност за излети
    Различни прояви за развлечение
    Превоз от и за Урануполи с автобус
    Масаж
Ресторанта на Акратос Хотел
Бюфетът на ресторанта се отваря с голям избор на храни от международната кухня, като с всеки свой вкус те носят гастрономическо удоволствие. По всяко време на деня добре приготвената от пресни и чисти материали храна, с нейния богат избор, дават онзи привкус, който винаги върви с прекрасно прекараните лета.
Таверната на Акратос Хотел
Таверната на Akrathos Beach Hotel приема своите посетители в един прекрасен амбиент, свързвайки изгледа към морето и прохладата, която дават дърветата. Със своите ароматни и вкусни блюда тя придава акцент на релаксирането, свързвайки кухни, картини и усещания.
Барове в Акратос Хотел
Pool Bar (бар при басейна), Beach Bar (бар на плажа), Main Bar (главен бар). Това са три пункта със самостоятелен характер всеки един от тях, за всеки един час на денонощието.

В хармонична игра със сините води на басейна Pool bar-ът сам по себе си представлява един фреквентен пункт за срещи. Местоположението му е такова, че от него се разкрива прекрасен поглед към отсрещните островчета, а лятната аура се превръща в картини на отпускане. Коктейли, кафе, малки закуски, скокове в басейна и безгрижие по пладне, а през вечерите продължава развлечението с организирането на събития и празнични срещи.

В Главния бар царуват игрите за развлечение на малки и големи – тук има билярд, зала за прожекции, Internet Room, събития за анимиране, snacks (малки закуски) и многоцветни коктейли.

Барът на плажа (Beach Bar) успява да привлече погледите и блести главно заради местоположението си. Напълно организиран, той се намира всред дървета върху забележителния пясъчен бряг.
Плажа на Акратос Хотел
Върху най-прелестната брегова ивица в околността – Камбуди, Akrathos Beach Hotel е организирал за своите посетители най-прекрасния плаж. С пясък и дървета, „обърнат” към Амуляни и островчетата, плажът отразява кристалните води в синьо със зелени разцветки – нещо, което направи той да спечели международното отличие „Синьото знаме”. С организиран бар, плажен волейбол, водни спортове и други услуги, които го правят да се отличава също както с естествената си красота.
бар на Плажа на
Това е един динамичен бар, който украсява вече отличения плаж, като сред качествените си услуги предлага развлечение и отпущане на всеки свой посетител. Snacks и разхладителни напитки, водни спортове и гмуркане, синьозелени води и безопасност, музика, която излиза от лятното разположение, внимателно обслужване и прекрасна природа – всичко това допринася за появата на чувство за възраждане от морето и слънцето.
Услуги на палжа в Акратос Хотел
    Beach Bar
    чадъри-шезлонги
    оборудване на спасителите
    оборудване за бърза помощ
    спасител
    съблекални
    душове
    достъп за пешеходци
    паркинг за автомобили
    водни спортове
    Център за гмуркане
    плажен волейбол
    радост за децата
    Синьо знаме
За децата в Акратос Хотел
Малките приятели на Akrathos Beach Hotel се смятат като важни гости и заради това им се предлага широка гама от занимания и игри, които носят много усмивки. Тук те играят върху килим от чимове, за тях на плажа и при басейните се грижат спасители, предвиден е детски басейн, игрища за юноши, зала за прожекции, animation events, гледане на дете (baby sitting – по желание), игри в помещението на главния бар, водни спортове, тенис на маса. С други думи, през лятото всички ставаме деца…

 

За Гърция

 


Полезна Информация:

Столица: Атина

Време : като българското

Визови изисквания: Гражданите на Република България притежават правото на пребиваване на територията на друга държава-членка за срок до 90 дни, без никакви условия или формалности, освен изискването да притежават валидна карта за самоличност или паспорт.
В случай, че си изгубите паспорта, самолетния билет или багажа, Ви молим незабавно да информирате за това представителя на Туроператора, който ще Ви помогне да решите възникналия проблем. Във всеки хотел има стенд на Туроператора, на който ще намерите цялата необходима информация.

Електричество: Напрежението в мрежата е 220 В.

Религия: 90% от местното население са православни християни.

Валута: паричната единица на Гърция е еврото. Обмен на валута можеда се извърши в обменните пунктове, в банките (от понеделник до четвъртък от 08:00 до 14:30, в петъкот 08:00 до 14:00) , също и в хотелите. Широко разпространено е използването на кредитни карти и пътнически чекове.

Бакшиш: оставянето на бакшиш се счита за проява на добър тон (около 10% от цялата сметка)

Климат: Гърция се намира в югоизточната част на Европа, територията й се състои от континентална част и острови в Йонийско и Егейско море ( островите заемат приблизително 20% от цялата й територия) . На цялото крайбрежие преобладава средиземноморски климат с мека зима и горещо лято.

Население: в основната си част се състои от гърци (95%).

Език: официалният език е гръцки, в курортните зони повсеместно се използва английски.

За Гърция и островите:

ГЪРЦИЯ

Гърция – най-слънчевата страна в Европа, страната с богато историческо минало, кръстовище на всички култури! Ласкавото слънце не подминава нито един от хилядите гръцки острови. Някои от тях са големи колкото цели държави, а други са съвсем малки необитаеми скалисти острови, които изчезват по време на прилива. Точно заради островите Гърция има най-дългата брегова ивица в Европа – над 13,5 хиляди километра. Климатът в страната варира много от север на юг, като на южните острови той сякаш е най-привлекателен: лятото е сухо и горещо, а сезонът за къпане започва от края на април и продължава чак до ноември, когато започват есенно-зимните дъждове. Но дори и тогава облаците не закриват задълго небето – според статистиката, в южна Гърция има 310 слънчеви дни годишно!    

Столица на страната е Атина, където живее всеки трети грък. Четири пети от страната заемат средновисоки планини. Най-високият планински връх е Олимп – втори по височина на Балканите със своите 2917 м.

Гърция заема най-южните части от Балканския полуостров, множеството острови в Егейско море и някои в Източното Средиземноморие. На юг Егейско море се затваря от мислената дъга, очертана (от запад на изток) от островите Китира, Крит, Карпатос и Родос. Най-северната му част между п-в Атон на запад, о. Лимнос на юг и Дарданелите на изток е известна у нас под името Бяло море.

Страната има територия 131 944 кв. км и население 10 962 млн. души (към 2000), от които 95% - православни гърци. Официалният език е гръцкият, официална писменост – новогръцката азбука.

Бреговата ивица е силно разчленена. Климататът е субтропически, средиземноморски. Средните януарски температури са 4-12°С, юлските - 25-27°С. Валежите са от малки (400-700 мм) в равнините до обилни (1500 мм) в по-високите части на планините. Главни реки: Марица, Струма, Места, Вардар. Горите и ниската растителност заемат 44% от територията на страната.

Основни отрасли в гръцката икономика са туризмът (средностатистически през годината всеки гръцки гражданин “приема” по един чуждестранен турист), корабостроенето и морският транспорт, хранителната, тютюневата и винената индустрия, производството на текстил, химикали и обработката на петролни продукти.
ОПИСАНИЕ НА КУРОРТИТЕ

Остров Крит
Столицата на Крит е Ираклион, около който са разположени съседните курорти Амудара, Гувес, Херсонисос, Маля и Сталида. На практика те са извънредно подходящи за младежите поради своята весела и непринудена атмосфера и многобройните развлечения, които предлагат. Самият Ираклион е доста голям и колоритен град с морско пристанище. Това е центъра на съвременния живот на острова – тук има и престижни магазини, и шумен пазар, и традиционни таверни, построени са също така нови клубни комплекси, както и аквапарка Water City.    
Съвсем наблизо, на 7 километра от Ираклион, се намира Двореца Кносос, познат като Лабиринта на Минотавъра с многото си тесни проходи, криволичещи завои и задънени улички. Наоколо се редуват пясъчно-чакълести и каменисти плажове, а по бреговете са построени много хотели с демократични цени. Само на 6 километра на запад от Ираклион се намира курорта Амудара. Тази близост в съчетание с широкия пясъчен плаж и многобройните водни атракции привличат тук много млади пътешественици. Гувес, който е на 17 километра на изток от Ираклион, е разположен в равнина с маслинови горички и е разделен на стара и нова част. И докато в старата му част са струпани малките бели критски къщи, увити с бръшлян, новата част е цяло съзвездие от хотели, разпръснати покрай пясъчните и чакълестите плажове. Наскоро тук е издигнат модерния аквапарк Aqua Splash.

Херсонисос е един от най-големите и известни курорти на острова и се намира на 25 км на изток от Ираклион. Дискотеките, баровете и таверните кипят от ранна утрин до среднощ, а пясъчните плажове, които се спускат плавно към морето, са безлюдни може би само през зимата. По брега има много хотели – от много луксозни до съвсем скромни. Тук е също така малкия аквапарк Star Beach. Маля е най-отдалечения курорт в този регион (на 34 км от Ираклион) и се слави с много добрите си пясъчни плажове, с веселата си народна атмосфера и с древните си забележителности. Обикновено го наричат „развиващ се курорт”, който в близко бъдеще ще се слее с Херсонисос. Засега инфраструктурата му е скромна, но атмосферата е толкова спокойна, че на човек му се иска да остане тук цял живот.
Едва ли в Гърция има друго толкова красиво място като Западен Крит. На запад от Ираклион се намира живописната горска област Ретимно. Ретимно е запазил старинния си облик – запазени са древните църкви, венецианските къщи, турските минарета, а градът е увенчан с възвисяващата се на хълма над него крепост от ХVІ век. Градът има добра инфраструктура за почивка – има много ресторанти, кафенета, магазини, дискотеки и барове. Ретимно се гордее с най-добрия пясъчен плаж на острова, покрай който са построени много хотели от 3 до 5 звезди. Дружелюбната атмосфера, пясъчният плаж и удобният достъп до морето привличат тук много туристи с деца.
Уникалните пейзажи и богатата история са направили региона Ласити любим на претенциозните клиенти и туристите, обичащи пътешествията. Някога по хълмовете на тази област са били буквално осеяни с вятърни мелници, и днес вятърната мелница е символ на региона и най-популярния сувенир. Ласити е също известна със природните си забележителности: уникалните палмови гори, платото Ласити с пещерата Дикти, плажа Фаласарна със специфичния си розов пясък и романтичния остров Спиналонга.    

Областта Ханя е най-западната точка на острова и е най-зелената му част. Ханя е град, в който силно се усеща венецианския дух, и затова го наричат Източната Венеция. Пясъчните плажове на запад от града са прекрасни, има дори един плаж с розов пясък – Елафониси. Основната природна забележителност на този район е дефилето Самария - „Големият европейски каньон”, дълъг цели 17 километра! Ханя е приятен и оживен град с цъфтящи градини, красиви улици, ухаещи на портокаловите гори, които растат в покрайнините му. Това е град, който пулсира в ритъма на модерния живот. Има много паркове, хармонична старинна архитектура, малобройни хотели и един малък аквапарк Limnoupolis – според повечето туристи, точно така трябва да изглежда идеалното място за почивка!

Остров Корфу
Безспорно островът Корфу, възпят от Джералд Даръл в неговата безсмъртна книга «Моето семейство и други животни», е един от най-красивите острови в Гърция и изобщо в Средиземно море. Съчетанието на ниски планини, бекрайни гори, малки заливи с пясъчно-чакълести плажове е превърнало Корфу не само в известен, но и в елитен гръцки курорт. Има много усамотени луксозни хотели с голяма територия инсобствени плажове. Освен това напоследък там бяха построени и нови хотели със СПА-центрове. Източното му крайбрежие е по-населено, водата на Йонийско море е по-топла, а инфраструктурата е по-добре развита. Тук се намира столицата на острова Керкира (или Корфу), в която могат да се видят антични крепости, византийски храмове и венециански стълбища.    

Единствено хотели липсват тук. Затова туристите, които искат да се „по-близо до цивилизацията”, обикновено се настаняват в селището Контокали, където има хубав пясъчен плаж. Точно там са съсредоточени двузведните и тризвездните хотели, както и един прекрасен хотел с 5 звезди. На юг са Мориатика и Месонги – две малки рибарски села, които плавно се сливат едно с друго. Със своите дълги пясъчни плажове, многобройните си дву- и тризвездни хотели и няколкото четиризвездни хотела, това е най-големия и най-достъпния курорт.

На западния бряг на острова също има няколко курортни зони – например, живописната и оживена Глифада с най-добрите, но и най-многолюдните пясъчни плажове. Малко по на север е Палеокастрица, където заливчетата с пясъчни плажове са оградени с островърхи скали, обраснали с хвойни дървета.

Остров Родос
Едва ли в Гърция има друго толкова красиво място като Западен Крит. На запад от Ираклион се намира живописната горска област Ретимно. Ретимно е запазил старинния си облик – запазени са древните църкви, венецианските къщи, турските минарета, а градът е увенчан с възвисяващата се на хълма над него крепост от ХVІ век. Градът има добра инфраструктура за почивка – има много ресторанти, кафенета, магазини, дискотеки и барове. Ретимно се гордее с най-добрия пясъчен плаж на острова, покрай който са построени много хотели от 3 до 5 звезди. Дружелюбната атмосфера, пясъчният плаж и удобният достъп до морето привличат тук много туристи с деца.

Родос официално е признат за най-слънчевото място в Европа! Това е най-големият остров от Додеканезите. Той се простира на 78 километра от север на юг, а максималната му широчина е 38 км. Историята му започва преди хиляди години. Най-голямото си величие Родос достига през IV–II век преди Христа. Тогава той е независима държава, банков център, гарант за свободата на моретата и е най-големия търговски център в източната част на Егейско море. През Средновековието Родос отново става важно стратегическо място – оттук минава пътя на кръстоносците и през ХІV век рицарите Хоспиталиери основават тук една от главните си крепости.

Съвременната столица на острова - град Родос, се намира в най-северната му част. Сърцето му е средновековния град, скрит зад мощните градски стени. От височината на хълма Монте Смит, където са запазени руините на древен акропол, храма на Аполон и античния стадион, се открива гледката на новия Родос – един съвременен космополитен град с много развлечения и бурен нощен живот. В рамките на града има много хотели от 2 до 5 звезди, а градския чакълест плаж е много чист. В югоизточна посока от столицата са разположени голям брой добре уредени курорти. Най-близо е Фалираки, чиито пясъчни плажове се смятат за най-красивите на острова. Тук има много хотели – предимно четиризвездни. Богатата инфраструктура, разнообразието от спортни развлечения, ресторанти, барове и дискотеки, както и единствения на острова аквапарк, привличат младите и активни туристи. На юг от Фалираки е Колимбия, която също се слави с хубавите си пясъчни плажове, покрай които през последните години усилено се строят нови и много качествени хотели. Още по на юг е курорта Линдос, който е подходящ за почитателите на спокойния отдих. Мястото е много красиво – брегът е набразден от заливи с малки пясъчни плажове, а върху една висока скала се разпростира древният Акропол. На западното крайбрежие на острова е една от най-големите курортни зони Ялисос-Иксия, където са съсредоточени повечето петзвездни хотели (макар че има и хотели от 2 до 4 звезди). Плажовете са предимно чакълести, като тук-там се срещат и пясъчни ивици. Около брега има много силни вълни и затова тук се намира най-големия център за уиндсърфинг в Европа, където се събират сърфисти от цяла Европа.

Но където и да се озоват туристите, те навсякъде ще намерят традиционните таверни и бузуки, навсякъде могат да хапнат прясна риба, да изпият по чаша силно кафе под сянката на дърветата и да побъбрят със стопанина на заведението.

ТИПОВЕ ПАНСИОНИ:

RO – само настаняване, без изхранване.

BB ( Bed & Breakfast ) – само закуска ( безплатни напитки по време на закуската: чай, кафе, вода ).

HB ( Half Board ) – полупансион – закуска + вечеря ( безплатни напитки само по време на закуската: чай, кафе, вода ).

FB ( Full Board ) – пълен пансион – закуска, обяд и вечеря ( безплатни напитки само по време на закуската: чай, кафе, вода; по време на обяда и вечерята напитките се заплащат ).

FB+ ( Full Board Plus) – пълен пансион – закуска, обяд и вечеря + някои напитки ( най – често вино или бира ) по време на храненията.

Al ( All Inclusive ) – всичко включено в цената: пълен пансион + алкохолни и безлкохолни напитки местно производство.

Al+ ( All Inclusive Plus ) – всичко включено в цената: пълен пансион + алкохолни и безлкохолни напитки местно производство, както и някои услуги по усмотрение на администрацията на хотела.

UAl ( Ultra All Inclusive ) - всичко включено в цената, плюс някои вносни алкохолни напитки и някои допълнителни услуги по усмотрение на администрацията на хотела.

заб. Настаняване тип ROH ( Run Of the House ) предполага настаняването да се извършва по усмотрение на администрацията на хотела ( т.е. ако в хотела има различни типове стандартни стаи като например Land View, Sea View, Main Building, Club Room и т.н., при ROH настаняването може да е в който и да е от тези типове стаи в в зависимост от наличността към момента на настаняване ).

 

Цени


Цени лято 2018 собствен транспорт
Цените са на ПОМЕЩЕНИЕ в евро с Включено НАМАЛЕНИЕ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

Вид Стая / Цената е на ПОМЕЩЕНИЕ в евро Храна Настаняване 01.05.18-31.05.18 01.06.18-03.07.18 04.07.18-22.08.18 23.08.18-30.09.18 01.10.18-16.10.18
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+1В.+1д.(0-1) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+1В.+1д.(2-12) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(0-1) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(0-1)(2-12) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(2-12) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+2В. 192.24 262.44 342.36 262.44 192.24
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+2В.+1д.(0-1) 192.24 262.44 342.36 262.44 192.24
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+2В.+1д.(2-12) 192.24 262.44 342.36 262.44 192.24
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+2д.(0-1) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+2д.(0-1)(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+2д.(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1)(0-1)(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1)(2-12)(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен - Екзекютив AL 2В.+3д.(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Единична Стая - AL 1В. 65.88 99.36 141.48 99.36 65.88
Двойна Стая - AL 2В. 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая - AL 2В.+1В. 114.48 182.52 240.84 182.52 114.48
Двойна Стая - AL 2В.+1В.+1д.(0-1) 114.48 182.52 240.84 182.52 114.48
Двойна Стая - AL 2В.+1В.+1д.(2-12) 114.48 182.52 240.84 182.52 114.48
Двойна Стая - AL 2В.+1д.(0-1) 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая - AL 2В.+1д.(2-12) 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая - AL 2В.+2д.(0-1) 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая - AL 2В.+2д.(0-1)(2-12) 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая - AL 2В.+2д.(2-12) 105.84 169.56 222.48 169.56 105.84
Суит Таван Лукс - AL 2В. 187.92 253.80 318.60 253.80 187.92
Суит Таван Лукс - AL 2В.+1д.(0-5) 187.92 253.80 318.60 253.80 187.92
Суит Таван Лукс - AL 2В.+2д.(0-5) 187.92 253.80 318.60 253.80 187.92

 

 

 

Вид Стая / Цената е на ПОМЕЩЕНИЕ в евро Храна Настаняване 01.05.18-20.05.18 24.09.18-30.09.18 01.10.18-16.10.18
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+1д.(0-1) 174.96 238.68 174.96
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+1д.(2-12) 174.96 238.68 174.96
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(0-1) 174.96 238.68 174.96
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(0-1)(2-12) 174.96 238.68 174.96
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(2-12) 174.96 238.68 174.96
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2В. 189.00 257.04 189.00
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2В.+1д.(0-1) 189.00 257.04 189.00
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2В.+1д.(2-12) 189.00 257.04 189.00
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2д.(0-1) 160.92 220.32 160.92
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2д.(0-1)(2-12) 160.92 220.32 160.92
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2д.(2-12) 160.92 220.32 160.92
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1) 160.92 220.32 160.92
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1)(0-1)(2-12) 160.92 220.32 160.92
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1)(2-12)(2-12) 160.92 220.32 160.92
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+3д.(2-12) 160.92 220.32 160.92
Единична Стая -  AL 1В. 64.80 97.20 64.80
Двойна Стая -  AL 2В. 83.16 132.84 83.16
Двойна Стая -  AL 2В.+1В. 112.32 179.28 112.32
Двойна Стая -  AL 2В.+1В.+1д.(0-1) 112.32 179.28 112.32
Двойна Стая -  AL 2В.+1В.+1д.(2-12) 112.32 179.28 112.32
Двойна Стая -  AL 2В.+1д.(0-1) 83.16 132.84 83.16
Двойна Стая -  AL 2В.+1д.(2-12) 83.16 132.84 83.16
Двойна Стая -  AL 2В.+2д.(0-1) 83.16 132.84 83.16
Двойна Стая -  AL 2В.+2д.(0-1)(2-12) 83.16 132.84 83.16
Двойна Стая -  AL 2В.+2д.(2-12) 103.68 165.24 103.68
Суит Таван Лукс -  AL 2В. 183.60 248.40 183.60
Суит Таван Лукс -  AL 2В.+1д.(0-5) 183.60 248.40 183.60
Суит Таван Лукс -  AL 2В.+2д.(0-5) 183.60 248.40 183.60

 

Цените включват All Inclusive изхранване и ДДС.

 

Резервации

 

Моля, кликнете на линка - РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

 

 

Вид Стая / Цената е на ПОМЕЩЕНИЕ в евро Храна Настаняване 01.05.18-31.05.18 01.06.18-03.07.18 04.07.18-22.08.18 23.08.18-30.09.18 01.10.18-16.10.18
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+1д.(0-1) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+1д.(2-12) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(0-1) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(0-1)(2-12) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+1В.+2д.(2-12) 178.20 244.08 309.96 244.08 178.20
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2В. 192.24 262.44 342.36 262.44 192.24
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2В.+1д.(0-1) 192.24 262.44 342.36 262.44 192.24
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2В.+1д.(2-12) 192.24 262.44 342.36 262.44 192.24
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2д.(0-1) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2д.(0-1)(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+2д.(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1)(0-1)(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+3д.(0-1)(2-12)(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Суит Семеен  - Екзекютив AL 2В.+3д.(2-12) 164.16 225.72 276.48 225.72 164.16
Единична Стая -  AL 1В. 65.88 99.36 141.48 99.36 65.88
Двойна Стая -  AL 2В. 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая -  AL 2В.+1В. 114.48 182.52 240.84 182.52 114.48
Двойна Стая -  AL 2В.+1В.+1д.(0-1) 114.48 182.52 240.84 182.52 114.48
Двойна Стая -  AL 2В.+1В.+1д.(2-12) 114.48 182.52 240.84 182.52 114.48
Двойна Стая -  AL 2В.+1д.(0-1) 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая -  AL 2В.+1д.(2-12) 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая -  AL 2В.+2д.(0-1) 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая -  AL 2В.+2д.(0-1)(2-12) 85.32 135.00 178.20 135.00 85.32
Двойна Стая -  AL 2В.+2д.(2-12) 105.84 169.56 222.48 169.56 105.84
Суит Таван Лукс -  AL 2В. 187.92 253.80 318.60 253.80 187.92
Суит Таван Лукс -  AL 2В.+1д.(0-5) 187.92 253.80 318.60 253.80 187.92
Суит Таван Лукс -  AL 2В.+2д.(0-5) 187.92 253.80 318.60 253.80 187.92
comments
 

Ранни Записвания в Халкидики - Атон

Изображение
от 17 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Таласа Хотел 2* - Остров Амулиани, Атон, Халкидики, Гърция - Thalassa Hotel 2* - Amouliani Island, Aton, Halkidiki, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ          Местоположение на Таласа Хотел Хотел Thalassa Boutique се намира в близост до плажа в Халкидики-остров Амулиани, Македония, Гърция, на 300 м. от центъра на града и на 1 км от плажа. Описание на Таласа... Продължение...
Изображение
от 19 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Амулиани Хотел 3* - Остров Амулиани, Атон, Халкидики, Гърция - Ammouliani Hotel 3* - Amouliani Island, Aton, Halkidiki, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ         Местоположение на Амулиани ХотелАмулиани е единственият обитаем остров в Халкидики. Островът е само на 122км разстояние от Солун и можете да стигнете до него с ферибот* от пристанището Trypiti,... Продължение...
Изображение
от 23 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Акрогиали Хотел 2* - Урануполи, Атон, Халкидики, Гърция - Akrogiali Hotel 2* - Ouranoupoli, Aton, Halkidiki, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ          Местоположение на Акрогиали Хотел Разположен само на 60 метра от дългия пясъчен плаж в Полихроно, бутиковият хотел Akrogiali предлага стилни помещения за настаняване, първокласен ресторант и... Продължение...
Изображение
от 23 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Македония Хотел 2* - Урануполи, Атон, Халкидики, Гърция - Makedonia Hotel 2* - Ouranoupoli, Aton, Halkidiki, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ          Местоположение на Македония Хотел Хотел Makedonia се намира в центъра на село Уранополис, само на 100 метра от планината Атон и на 60 метра от най-близкия плаж. Описание на стаите в Македония... Продължение...
Изображение
от 23 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Сънрайс Хотел 2* - Остров Амулиани, Атон, Халкидики, Гърция - Sunrise Hotel 2* - Amouliani Island, Aton, Halkidiki, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ          Местоположение на Сънрайс Хотел Хотел Sunrise гарантира на гостите си изключително спокойна атмосфера за една приятна почивка. Намира се на брега на морето на малкия остров Амулиани. Това е... Продължение...
Изображение
от 23 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Уранополис Принцес Хотел 2* - Урануполи, Атон, Халкидики, Гърция - Ouranoupolis Princess Hotel 2* - Ouranoupoli, Aton, Halkidiki, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ          Местоположение на Уранополи Принцес ХотелУранополи Принцес Хотел се намира на полуостров Атон, на 600 м. от центъра на град Уранополис и на 125 км от летище "Македония " в Солун.Описание на... Продължение...
Изображение
от 27 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Аристотелес Холидей Ризорт и Спа 4* - Уранополи, Атон Халкидики - Aristoteles Holiday Resort and Spa 4* - Ouranoupolis, Chalkidiki - Mount Athos

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ         Мeстоположение на Аристотел Холидей и Спа Луксозният комплекс Aristoteles Holiday Resort & Spa - категория 4 звезди, се намира в живописна част на третия ръкав Атон - Халкидики, разположен амфитеатрално на... Продължение...
Изображение
от 27 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Панорама Спа Хотел 3* - Урануполи, Атон, Халкидики, Гърция - Panorama Spa Hotel 3* - Ouranoupoli, Aton, Halkidiki, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ          Местоположение на Панорама Спа Хотел Хотел Панорама се намира на източния ръкав на Халкидики в красивия град Уранополи, на входа на Агиос Орос. Описание на Панорама Спа Хотел Панорама Спа... Продължение...
Изображение
от 32 евро на човек със закуска и вечеря за Ранни Записвания до 31.01.18 в Аторама Хотел 3* - Неа Рода, Атон, Халкидики, Гърция - Athorama Hotel 3* - Nea Roda, Aton, Halkidiki, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ         Местоположение на Аторама Хотел Хотел Athorama е разположен на хълм сред тучна зеленина. Намира се на 500 метра от плажа Скала. Предлага климатизирани помещения за настаняване с балкони,... Продължение...
Изображение
Оферта от 112 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Вилас Атос - Неа Рода, Халкидики Атон, Гърция - Villas Athos - Nea Roda, Halkidiki Athon, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ         Местоположение на Вилас АтосП-в Атон, на 120 км от летище Македония, Солун. Описание на Вилас АтосВилас Атос: ултра-луксозна вила в традиционен архитектурен стил. При изграждането и основните... Продължение...
 

Топ Оферти 2018

от 33 евро на човек с All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Олимпус Теа Бутик Хотел 3* - Платамонас, Пиерия, Гърция - Olympus Thea Boutique Hotel 3* - Platamonas, Pieria, Greece
от 74 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Гранд Платон Хотел 4* - Паралия Катерини, Пиерия, Гърция - Grand Platon Hotel 4* - Paralia Katerini, Pieria, Greece
от 37 евро на човек с All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Вилидж Маре 4* - Метаморфози, Ситония, Халкидики, Гърция - Village Mare 4* - Metamorfosis, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 34 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Симеон Хотел 3* - Метаморфоси, Ситония, Халкидики, Гърция - Simeon Hotel 3* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 14 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Мелиса Голд Коуст Хотел 3* - Псакудя, Ситония, Халкидики, Гърция - Melissa Gold Coast Hotel 3* - Psakoudia, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 15 евро на човек със закуска за Ранни Записвания до 31.01.18 в Македнос Хотел 3* - Никити, Ситония, Халкидики, Гърция - Makednos Hotel 3* - Nikiti, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 53 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Лагомандра Хотел и Спа 4* - Акти Лагомандра, Ситония, Халкидики, Гърция - Lagomandra Hotel and Spa 4* - Sitonia, Halkidiki, Greece
от 84 евро на човек с Ultra All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Икос Оливиа 5* - Геракини, Халкидики, Ситония, Гърция - Ikos Olivia 5* - Gerakini, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 39 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Бомо Клуб Асса Марис 4* - Агиос Николаос, Ситония, Халкидики, Гърция - Bomo Club Assa Maris 4* - Agios Nikolaos, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 29 евро на човек със закуска и вечеря за Ранни Записвания до 31.01.18 в Блу Долфин Хотел 4* - Метаморфоси, Ситония, Халкидики, Гърция - Blue Dolphin Hotel 4* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 64 евро на човек с Ultra All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Потидея Палас 4* - Неа Потидея, Касандра, Халкидики, Гърция - Potidea Palace 4* - Nea Potidea, Kassandra, Halkidiki, Greece
от 52 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Хотел Менди 4* - Каландра, Касандра, Халкидики, Гърция - Mendi Hotel 4* - Kalandra, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 28 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Маседониан Сън Хотел 3* - Калитея, Касандра, Халкидики, Гърция - Macedonian Sun Hotel 3* - Kalithea, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 33 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Криопиги Хотел 4* - Криопиги, Халкидики - Касандра - All Inclusive - Kriopigi Hotel 4* - Kriopigi, Halkidiki - Kasandra
от 28 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Касандра Маре Хотел 3* - Неа Потидея, Касандра, Халкидики, Гърция - Kassandra Mare Hotel 3* - Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 40.50 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Йоли Вилидж Хотел и Апартаменти 3* - Пефкохори, Касандра, Халкидики, Гърция - Ioli Village Hotel Apartments 3* - Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 40 евро на човек с All inclusive light за Ранни Записвания до 31.01.18 в Ханиоти Вилидж и Спа Ризорт 3* - Ханиоти, Касандра, Халкидики, Гърция - Hanioti Village and Spa Resort 3* - Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 24 евро на човек с All Inclusive light за Ранни Записвания до 31.01.18 в Форест Парк Хотел 3* - Криопиги, Касандра, Халкидики, Гърция - Forest Park Hotel 3* - Kriopigi, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 42 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Крузо Вилидж 4* - Палиури, Халкидики, Касандра, Гърция - Chrousso Village 4* - Paliouri, Halkidiki, Kasandra, Greece
от 24 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Бомо Клуб Олимпик Косма 3* - Ханиоти, Халкидики, Касандра, Гърция - Bomo Club Olympic Kosma 3* - Chanioti, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 45 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Атос Палас Хотел 4* - Калитея, Касандра, Халкидики, Гърция - Athos Palace Hotel 4* - Kallithea, Kasandra, Halkidiki, Greece

ALL INCLUSIVE 2018

от 68 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в а Хотел и Апартаменти 4* - остров Тасос, Гърция - Alea Hotel and Suites 4* - Thassos Island, Greece
от 39 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Аериа Хотел 3* - Астрис, остров Тасос, Гърция - Aeria Hotel 3* - Astris, Tasos Island, Greece
от 42 евро на човек All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Аеолис Тасос Палас Хотел 4* - Астрис, остров Тасос, Гърция - Aeolis Thassos Palace Hotel 4* - Astris, Tasos Island, Greece
от 48 евро на човек с Ultra All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Бомо Клуб Тоска Бийч 4* - Кавала, Палио, Гърция - Bomo Club Tosca Beach 4* - Kavala, Palio, Greece
от 29 евро на човек с All inclusive light за Ранни Записвания до 31.01.18 в Якинтос Хотел и Апартаменти - Паралиа Катерини, Пиериа, Гърция - Yakinthos Hotel Apartments - Paralia Katerini, Pieria, Greece
от 29 евро на човек с All inclusive light за Ранни Записвания до 31.01.18 в Вила Морфеас - Лименас, Тасос, Гърция - Villa Morfeas - Limenas, Tassos, Greece
от 41 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Сан Пантелеймон Бийч Хотел 3* - Неос Пантелеймон, Пиерия, Гърция - San Panteleimon Beach Hotel 3* - Neos Panteleimon, Pieria, Greece
от 36 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Посейдон Палас 4* - Лептокариа, Пиерия, Гърция - Poseidon Palace 4* - Leptokaria, Pieria, Greece
от 33 евро на човек с All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Олимпус Теа Бутик Хотел 3* - Платамонас, Пиерия, Гърция - Olympus Thea Boutique Hotel 3* - Platamonas, Pieria, Greece
от 74 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Гранд Платон Хотел 4* - Паралия Катерини, Пиерия, Гърция - Grand Platon Hotel 4* - Paralia Katerini, Pieria, Greece
от 37 евро на човек с All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Вилидж Маре 4* - Метаморфози, Ситония, Халкидики, Гърция - Village Mare 4* - Metamorfosis, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 34 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Симеон Хотел 3* - Метаморфоси, Ситония, Халкидики, Гърция - Simeon Hotel 3* - Metamorfosi, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 73 евро на човек All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Порто Карас Ситония Хотел 5* - Неос Мармарас, Ситония, Халкидики, Гърция - Porto Carras Sithonia Hotel 5* - Neos Marmaras, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 53 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Лагомандра Хотел и Спа 4* - Акти Лагомандра, Ситония, Халкидики, Гърция - Lagomandra Hotel and Spa 4* - Sitonia, Halkidiki, Greece
от 84 евро на човек с Ultra All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Икос Оливиа 5* - Геракини, Халкидики, Ситония, Гърция - Ikos Olivia 5* - Gerakini, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 42 евро на човек с All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Акратос Хотел 3* - Урануполи, Атон, Халкидики, Гърция - Akrathos Hotel 3* - Ouranoupoli, Aton, Halkidiki, Greece
от 39 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Бомо Клуб Асса Марис 4* - Агиос Николаос, Ситония, Халкидики, Гърция - Bomo Club Assa Maris 4* - Agios Nikolaos, Sithonia, Halkidiki, Greece
от 73 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Блу Лагуун Принцес Хотел 5* - Каливес, Ситония, Халкидики, Гърция - Blue Lagoon Princess Hotel 5* - Kalives, Sithonia, Chalkidiki, Greece
от 53 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Теофано Империал Палас 5* - Калитея, Касандра, Халкидики, Гърция - Theophano Imperial Palace 5* - Kallithea, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 45 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Симантро Бийч 4* - Сани, Касандра, Халкидики, Гърция - Simantro Beach Hotel 4* - Sani, Kassandra, Halkidiki, Greece
от 64 евро на човек с Ultra All Inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Потидея Палас 4* - Неа Потидея, Касандра, Халкидики, Гърция - Potidea Palace 4* - Nea Potidea, Kassandra, Halkidiki, Greece
от 52 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Хотел Менди 4* - Каландра, Касандра, Халкидики, Гърция - Mendi Hotel 4* - Kalandra, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 28 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Маседониан Сън Хотел 3* - Калитея, Касандра, Халкидики, Гърция - Macedonian Sun Hotel 3* - Kalithea, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 33 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Криопиги Хотел 4* - Криопиги, Халкидики - Касандра - All Inclusive - Kriopigi Hotel 4* - Kriopigi, Halkidiki - Kasandra
от 28 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Касандра Маре Хотел 3* - Неа Потидея, Касандра, Халкидики, Гърция - Kassandra Mare Hotel 3* - Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 28 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Джулия Хотел и Студиа 3* - Скала Фурка, Халкидики, Касандра, Гърция - Julia Hotel and Studios 3* - Skala Fourkas, Halkidiki, Kasandra, Greece
от 75 евро на човек с Ultra All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Истион Клуб и Спа 5* - Неа Потидея, Касандра, Халкидики, Гърция - Istion Club and Spa 5* - Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 31 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Ирис Хотел Сивири 3* - Сивири, Касандра, Халкидики, Гърция - Iris Hotel Siviri 3* - Siviri, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 40.50 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Йоли Вилидж Хотел и Апартаменти 3* - Пефкохори, Касандра, Халкидики, Гърция - Ioli Village Hotel Apartments 3* - Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 40.50 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Йоли Апартаменти Фурка Бийч - Фурка, Халкидики, Касандра, Гърция - Ioli Apartments Fourka Beach - Furka, Halkidiki, Kasandra, Greece
от 66 евро на човек с Ultra All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Икос Океания 5* - Неа Муданя, Халкидики, Касандра, Гърция - Ikos Oceania 5* - Nea Moudania, Halkidiki, Kasandra, Greece
от 40 евро на човек с All inclusive light за Ранни Записвания до 31.01.18 в Ханиоти Вилидж и Спа Ризорт 3* - Ханиоти, Касандра, Халкидики, Гърция - Hanioti Village and Spa Resort 3* - Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 23 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Голдън Бийч Хотел и Апартаменти 2* - Неа Потидея, Касандра, Халкидики, Гърция - Golden Beach Hotel Apartments 2* - Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 24 евро на човек с All Inclusive light за Ранни Записвания до 31.01.18 в Форест Парк Хотел 3* - Криопиги, Касандра, Халкидики, Гърция - Forest Park Hotel 3* - Kriopigi, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 42 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Крузо Вилидж 4* - Палиури, Халкидики, Касандра, Гърция - Chrousso Village 4* - Paliouri, Halkidiki, Kasandra, Greece
от 55 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Бомо Клуб Вили Косма - Ханиоти, Халкидики, Касандра, Гърция - Bomo Club Villas Kosma - Chanioti, Halkidiki, Kasandra, Greece
от 24 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Бомо Клуб Олимпик Косма 3* - Ханиоти, Халкидики, Касандра, Гърция - Bomo Club Olympic Kosma 3* - Chanioti, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 32 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Беладжио Хотел 3* - Скала Фуркас, Халкидики, Касандра, Гърция - Bellagio Hotel 3* - Skala Fourkas, Halkidiki, Kasandra, Greece
от 45 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Атос Палас Хотел 4* - Калитея, Касандра, Халкидики, Гърция - Athos Palace Hotel 4* - Kallithea, Kasandra, Halkidiki, Greece
от 48 евро на човек с All inclusive за Ранни Записвания до 31.01.18 в Алиа Палас Хотел 5* - Пефкохори, Касандра, Халкидики, Гърция - Alia Palace Hotel 5* - Pefkochori, Kasandra, Halkidiki, Greece
[Valid RSS]